Ceasuri personalizate din tabla decupata

ceasuri personalizate din tabla decupata
# 24 Ian, 2024
Un cadou special și autentic, ceasuri personalizate din tablă decupată.

Dacă te afli în căutarea unui cadou special și autentic, ceasurile personalizate din tablă decupată sunt alegerea perfectă pentru a surprinde pe cineva drag. În atelierul nostru, ne dedicăm creației de ceasuri personalizate, confecționate cu măiestrie din tablă decupată și vopsite cu tehnica avansată a câmpului electrostatic.

Fiecare ceas este realizat cu atenție la detalii, iar rezultatul este o piesă unică, plină de personalitate și semnificație. Tabla cu o grosime de 2 sau 3 mm oferă durabilitate și rezistență, asigurându-se că ceasul va deveni nu doar un element decorativ, ci și o amintire prețioasă.

Procesul de creare a fiecărui ceas începe cu decuparea precisă a tablei, urmată de aplicarea vopselei în câmp electrostatic. Tehnica electrostatică conferă un aspect uniform și atrăgător, adăugând un plus de eleganță fiecărui ceas personalizat. Poți alege dintr-o varietate de culori și modele sau să ne furnizezi propriul design, iar noi vom transforma visul tău în realitate.

ceas din tabla decupata

Grosimea tablă de 2 sau 3 mm nu doar oferă rezistență, ci și permite realizarea unor detalii fine și intricate în decupaj. Fie că optezi pentru un design minimalist sau pentru unul elaborat, ceasul tău va deveni o piesă de artă de neuitat.

Suntem conștienți că timpul este prețios, așa că ne-am dedicat să oferim un serviciu rapid și eficient. Timpul de execuție pentru fiecare comandă este de doar 3 zile lucrătoare, astfel încât să poți să te bucuri rapid de cadoul personalizat sau să îl oferi la momentul potrivit.

Prețul pentru un ceas personalizat din tablă decupată și vopsită în câmp electrostatic este de 150 lei bucata. Avem, de asemenea, o ofertă specială: la comenzi de 300 lei sau mai mult, beneficiati de livrare gratuită. Este o ocazie perfectă să comanzi mai multe ceasuri pentru a surprinde mai mulți oameni dragi sau pentru a completa decorul casei tale cu piese autentice și originale.

Nu contează dacă alegi să îți personalizezi propriul ceas sau să faci un cadou cu adevărat special, fiecare piesă creată în atelierul nostru poartă amprenta atenției la detalii și a pasiunii noastre pentru artă și design.

Ceasurile personalizate din tablă decupată, vopsite în câmp electrostatic, sunt mai mult decât obiecte de măsurare a timpului - sunt expresii ale individualității și grijii pentru cei dragi. O investiție într-un astfel de ceas reprezintă nu doar un obiect decorativ, ci și o amintire durabilă și semnificativă. Comandă acum și adaugă o notă personalizată în fiecare clipă!

cadouri din tabla decupata

PRODUSELE NOASTRE


CONTACT

Vă asigurăm că vom acorda cea mai mare atenție comenzilor dvs. si va vom contacta in cel mai scurt timp.

Trimite un mesaj